De batterij opladen

tablet-pc-battery-life

Zo te zien was het 8 november toen mijn laatste column uit kwam. Hoog tijd voor een nieuwe editie van de ”Tim’s Talk” reeks hier op wordpress. De batterij opladen, vaak anno 2016 een letterlijk gegeven gezien ieder’s smartphone nog maar 3 minuten per dag mee gaat. Of in mijn geval misschien de recent aangekochte Led-schoenen, hierover later meer… ๐Ÿ˜‰

Nee, ik bedoel hier echt het figuurlijke batterij opladen. Het is namelijk een geweldig tof jaar geweest, maar ook zeker een uitputtend jaar. Veel veranderingen en hoge werkdruk op de werkvloer en een heel aantal poker toernooireeksen meer dan vorig jaar. En in beide gevallen wil ik natuurlijk enorm blijven presteren waarbij het werkleven natuurlijk op #1 komt. Want zonder werk geen normaal weekritme en geen ”normaal leven”. En een normaal leven dat is tegenwoordig zowat het hedendaagse Christendom. En ja natuurlijk ook pas sex na het huwelijk en handjes boven de dekens tijdens het slapen. Yeah right! ๐Ÿ˜›

Overigens over Sex met een X had ik onlangs nog discussie. Ik weet dat de correcte spelling met KS is maar seKS vind ik er veel saaier uitzien dan seX. Dat laatste stamt af van de siXties ofwel de ”vrije” hippy periode en ook wel de seXties genoemd aldus mijn toenmalige muziekdocent ๐Ÿ˜‰ En ja die man heeft Woodstock zowat totaal meegemaakt, ik ben jaloers op hem! Maar ik dwaal af, we gingen namelijk schrijven over het opladen van je interne batterij.

15000582_1322983577745545_7944697190299717340_o
//Namur tijdens de APAT//

Eind november na een zenuwslopende strijd in Casino de Namur en wat tripjes naar de wekelijkse toernooitjes in Valkenburg had ik het weer even helemaal gehad met het pokerspel. Het is na de zwarte cross deze zomer namelijk toernooiweekend na toernooiweekend geweest en hoewel ik al dat reizen en spelen enorm leuk vind moet ik ook eerlijk zijn dat het enorm veel concentratie en energie vreet. (En natuurlijk is het spel niet gratis, ook dat mogen we vermelden). Daarbij miste ik ook wel een beetje het uitgaan, het gitaarspelen en dat soort zaken. En omdat jullie weten dat ik het zo enorm belangrijk vind om mentale energie over te houden voor je hobby’s is het slim om soms een korte pauze in te lassen. Een weekje of 3-4 doet vaak al wonderen. ๐Ÿ™‚

Daarbij ben ik ook weer volop muziek aan het schrijven en gedichten aan het maken, dingen die ik graag doe en waarvan nog geen 10% online komt omdat ik veel teksten nogal voor mezelf hou. Of course hoop ik ooit een boek te schrijven waarin deze stukjes nog weleens van pas kunnen komen. Niet dat ik serieus een boek ga schrijven maar het lijkt me ook niet echt enorm vergezocht, you never know… Dat gitaarspelen werkt overigens heel erg ontspannend. Iets wat mij als ADH-enthousiast-rondspringend-type nogal van pas komt. En ook mijn collega’s zijn dolgelukkig als ik niet rondspring als een duracel-konijn-op-3-koppen-espresso. Dat dus.

20161201_165943 img-20161204-wa0000

Verder stond begin december ook in het teken van PARTY! Er was namelijk een giga-wreed Drum&Bass feest in Heerlen en een geweldig mooie kans om mijn nieuwe Led-schoenen uit te proberen. (Lang leve Black Sun Empire!). Een vriend zei al recht voor mijn raap waar het op stond: ”Die schoenen zijn echt leuk, ik zag ze laatst ook al…. bij een meisje van 9!” En ja… misschien ben ik er ,door de ogen van de gewone wereld, ook wel te oud voor maar ergens ben ik ook wel mezelf en in die zin heb ik ook wel letterlijk schijt aan de meningen van anderen. Als ik me als een kind wil gedragen dan zal ik dat zeker doen. Weg met de betutteling, weg met de normale gedragsnormen, hier kom ik! ๐Ÿ˜› Gelukkig werden de schoenen met daverend enthousiasme ontvangen door de aanwezigen in de zaal, en wellicht ook wel omdat een kwart van de dansers stijf stond van de stimulerende middelen in pilvorm… Nouja misschien… Ik weet het wel zeker. Ik ben de enige die de avond doorkwam op alleen maar water en cola. Tevreden en voldaan lag ik om half 5 ‘s ochtends in bed, een unicum!

20150502_152425
//Mijn luchtpistool//

Maar genoeg over gitaarspelen en feestjes. Er was nรณg een hobby die goed liep, een hobby waar ik zeer actief mee bezig ben: de schietsport. Hier schrijf ik ook vaak over op Twitter en Facebook en de lezers daar hebben het kunnen zien: ik ben ook dit jaar weer geplaatst voor de finale op 7 januari ๐Ÿ™‚ (Mijn vorige finaleplek was in 2014). Dus de batterij opladen en mijn hoofd leeg maken is ook erg belangrijk willen we die finale goed tegemoet gaan. Paps en mams komen ook kijken en dus extra motivatie en steun!

Zo, deze column heeft zich sneller geschreven dan ik had verwacht. Moeten we toch maar weer vaker gaan doen als ik zin en tijd heb. De komende weken staan dus nog in het teken van schietsport training, pokertoernooi Valkenburg eind december (de Valkenburg Poker Series 2016) en kerstmis natuurlijk! Hoewel het vroeg donker is vind ik dit een heerlijke tijd om terug te blikken op het jaar en weer energie op te doen voor 2017. Bij deze wil ik dan ook alvast alle lezers en social media mensen bedanken voor hun leuke berichten gedurende dit jaar ๐Ÿ™‚ Ook weer van harte welkom in 2017 allemaal!

Tim Theo Martin Nelson Hendriks (c) 2016 Tim’s Talk

////////////////////////////////////////
Follow me @:
Skype — tim.hendriksfysio
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s